Køb & salg af brugtbil!

 

Markedet for brugte biler er en ren jungle, især hvis du ikke ved særligt meget om brugte biler.
Vi har derfor lavet en guide til dig om brugte biler, som du kan bruge når du skal købe eller sælge brugtbil.

Set ud fra et økonomisk synspunkt, kan det altid betale sig at købe en brugtbil fra privatperson til privatperson. I prisklassen 50 - 100.000 kr. kan man som regel altid kunne spare mindst 10.000 kr. ved at købe en personbil privat.
Ulempen ved at købe brugtbil privat er, at du ikke får mindst 3 måneder garanti på din "nye" personbil, derfor er det vigtigt at du ved hvad du skal se efter, når du kommer til sælgeren og skal se på bilen og køre en tur i den. 

Her er de mest oplagte ting du skal se efter ved køb af billig brugtbil:

- Rust ved/på bærende dele.
- Mønster på dækkene (minimum 1,6 mm., herefter er de ulovlige, så gerne 3 mm og derover)
- Seneste tandremsskift.
- Slidtage på støddæmpere samt drivaksler og hjulophæng.


Der findes også nogle praktiske ting du skal se efter, når du sælger din brugtbil:

- Kontroller at bilen ikke er pantsat eller har andet udestående gæld.
- Fremskaf den seneste synsrapport, hvis du ikke har denne.
- Registreringsbevis og evt. servicebog.
Hvis du føler dig usikker på hele processen om handel med brugtbil, er det en rigtig god idé at tage en person med som kender til brugte biler og handel med dette. (Ofte er der altid en ven eller en i familien som ved noget om dette). Det er nemt at se sig "blind" på de vigtige ting på en brugtbil, hvis du fra første øjekast syntes om den og den ser ud til at være i perfekt stand (sminkede lig), og så glemmer man ofte at teste eller spørge sælger om de vigtige ting.

Brugte biler annonceres mest på internettet idag med billeder og beskrivelse, hvilket gør, at det er rimelig nemt og overskueligt at finde frem til de biler man gerne vil se på.
Vær skeptisk når du kigger efter brugte biler, der findes altid nogle derude der vil prøve at snyde dig. To oplagte ting du skal passe på hver gang du ser på bil er, annonceret antal kørte kilometer, hvis dette er meget lavt i forhold til andre biler med samme bilmærke og model, kan dette tyde på at det ikke er original motoren som er i bilen.
Det kan naturligvis være fint med en ny eller lidt brugt motor, men se efter om sælgeren har papir på dette.
En anden ting kan være at kilometertælleren er "skruet tilbage" dette er meget svært at finde ud af, så spørg sælgeren om, hvorfor bilen kun har kørt det antal kilomenter der vises i tælleren.

En anden ting er om bilen er nysynet eller bare synet, og om sælgeren har papirerne på det seneste syn, hvis han ikke har dette, har den måske småfejl ved syn, eller bilen skal snart synes. Hvis dette er tilfældet skal du være ekstra opmærksom på ikke at betale for meget for bilen, da syn, ofte kræver en tur på værksted, og kan koste mange tusinde kroner samt et synsgebyr.

Ved bestilling af en vurdering vil du modtage en tjekliste for køb af bil og ved salg af bil!


Held og lykke med køb eller salg af din "nye" brugte bil!

TILBAGE

 
Vurdering betingelser Køb og salg guide karosseri guide Kontakt os Links
 
 

Hvad modtager du!

Information om bilvurderingen!

En kraftpakke

Du modtager via email og post:
  • Vurderingscertifikat
  • Brugtbil guide
  • Salg af brugtbil tjekliste
  • Køb af brugtbil tjekliste
  • Køb/salgs kontrakt
  • Informationsbrev
  • Faktura for vurderingen
Du vil modtage overstående på e-mail indenfor 24 timer. Prisen for en vurdering inklusiv alle afgifter m.m. er 399,00 kr.
Hvis du står og skal sælge eller købe bil, kan en bilvurdering spare dig for rigtig mange penge. Vore vurdeinger er baseret på fakta fra hele branchen, og ikke bare en værdi taget ud i luften af en lokal bilforhandler. (Han tjener jo kun penge på at sælge biler som han har købt billigt og kan sælge dyrt igen.) - Vil du have en nøjagtig indikation på hvad en bil er værd!
Brug os - så ingen snyder dig !
Bestillingen accepteres ved tryk på START og du får svar via SMS og email indenfor 24 timer. En vurdering, hvor du får en sms og email samt hvis dette ønskes, alt tilsendt til dig via almindelig post koster kun 399,00 kr. inklusiv alle afgifter og porto m.m. Bestilleren betaler for sin vurdering via faktura på efterkrav.
Vi giver dig priser, tips og råd og vejledning ved køb eller salg af en brugt bil. Vurderingen er en kraftpakke for dig, når du står og handler med din brugte bil! Set ud fra et rent økonomisk synspunkt, vil det alltid kunne betale sig at handle brugtbil privat. Der vil i prisklassen 50 – 100.000 kr. ofte være min.10.000 kr. at spare på en brugt personbil

Markedet for brugte biler er jo en ren jungle, særligt hvis du ikke ved så meget om brugte biler. Med vores vurdering, og dertil hørende dokumenter, vil du stå meget stærkere og med mere viden om køb og salg af brugtbil overfor en køber eller sælger af brugtbiler. Hvis du føler usikker på hele processen om handel med brugtbil, er det en rigtig god ide´ at tage en person med som kendeer til brugte biler og handel med dette.
Held og lykke med køb eller salg af din "nye" brugte bil!


 
   
  Copyrighted© European Car Corporation LLC 2012 All Rights and Reserved