Kontakt os:

 

Vores hovedmål

Vores primære mål er, at du som kunde, er tilfreds med vores service. De ydelser, vi leverer, er baseret på mange års erfaring inden for bilindustrien og oplysninger fra pålidelige kilder.
Vi er nu repræsentateret i flere lande i Europa, og arbejder tæt sammen med bilindustrien og deres repræsentanter.

Kvalitet
Vi har en kvalitetsgaranti på vores vurderinger, der gør os helt unikke i branchen - det faktum, at vi baserer vores vurderinger på individuelle søgninger af vores professionelle vurderingsmænd, som derved giver garanti for høj kvalitet. 

Personale
Vi har Dansk, Norsk, Svensk og internationalt personale som daglig kontrollerer svingningene i markedet. Dette gør, at du som kunde trygt kan stole på vores vurderinger.

Kontaktinformation:
www.danskebilpriser.com
European Car Corporation LLC
 
Nordisk postadresse:
Group Commerce Ltd
V. Amerika 19-201
EE10129
Tallinn
 
Telefonsupport mellem 11.00 og 15.00
36 96 95 76
Vil du chatte med os skan du finde os på skypenavn:
europeancarcorporation
Email kontakt
info@danskbilpriser.dk
 
 TILBAGE
 
Vurdering betingelser Køb og salg guide karosseri guide Kontakt os Links
 
 

Hvad modtager du!

Information om bilvurderingen!

En kraftpakke

Du modtager via email og post:
  • Vurderingscertifikat
  • Brugtbil guide
  • Salg af brugtbil tjekliste
  • Køb af brugtbil tjekliste
  • Køb/salgs kontrakt
  • Informationsbrev
  • Faktura for vurderingen
Du vil modtage overstående på e-mail indenfor 24 timer. Prisen for en vurdering inklusiv alle afgifter m.m. er 399,00 kr.
Hvis du står og skal sælge eller købe bil, kan en bilvurdering spare dig for rigtig mange penge. Vore vurdeinger er baseret på fakta fra hele branchen, og ikke bare en værdi taget ud i luften af en lokal bilforhandler. (Han tjener jo kun penge på at sælge biler som han har købt billigt og kan sælge dyrt igen.) - Vil du have en nøjagtig indikation på hvad en bil er værd!
Brug os - så ingen snyder dig !
Bestillingen accepteres ved tryk på START og du får svar via SMS og email indenfor 24 timer. En vurdering, hvor du får en sms og email samt hvis dette ønskes, alt tilsendt til dig via almindelig post koster kun 399,00 kr. inklusiv alle afgifter og porto m.m. Bestilleren betaler for sin vurdering via faktura på efterkrav.
Vi giver dig priser, tips og råd og vejledning ved køb eller salg af en brugt bil. Vurderingen er en kraftpakke for dig, når du står og handler med din brugte bil! Set ud fra et rent økonomisk synspunkt, vil det alltid kunne betale sig at handle brugtbil privat. Der vil i prisklassen 50 – 100.000 kr. ofte være min.10.000 kr. at spare på en brugt personbil

Markedet for brugte biler er jo en ren jungle, særligt hvis du ikke ved så meget om brugte biler. Med vores vurdering, og dertil hørende dokumenter, vil du stå meget stærkere og med mere viden om køb og salg af brugtbil overfor en køber eller sælger af brugtbiler. Hvis du føler usikker på hele processen om handel med brugtbil, er det en rigtig god ide´ at tage en person med som kendeer til brugte biler og handel med dette.
Held og lykke med køb eller salg af din "nye" brugte bil!


 
   
  Copyrighted© European Car Corporation LLC 2012 All Rights and Reserved