Hvordan vurderer vi din bil

 

1. Forudsætninger

Vores vurderinger er baseret på at bilen er i:
a) I brugbar stand.
b) Godkendt syn
c) At bilen ikke har været brugt som taxi, varebil, ambulance, handikapbil m.m.

Salgsprisen/værdien på bilen baseres også på handel mellem privatpersoner, og at der ikke gives garanti på handlen imellem sælger og køber.

2. Vurderingsteamet indhenter de relevante data.
Vurderingsteamet indhenter alle data der gælder den aktuelle bil fra forskellige registre og kontrollere bilen historie. Det forudsætter at bilen er med standart udstyr, og ikke har special dele påmonteret fra fabrikken eller anden leverandør. Dette kan vores vurderingsteamet kun tage hensyn til, hvis det er skrevet ind i bestillingen, og kommer således med i certifikatet, og hæver prisen på bilen.

3. Priskontrol.
For at vurderingsteamet kan sætte den rigtige pris, for hvad bilen er værd den dag bestillingen gøres, sammelignes det med:
a) Egen database.
b) Udvikligen at prisindekset på biler magen til kundens.
c) Priser i annoncer på biler magnen til kundens, såvel på internettet samt aviser og bil magasiner. Der tages også hensyn til bilforhandlernes priser, selvom dette ikke er relavant, når det gælder prisen på det private marked. Ved en vurdering pristestes bilen op imod 10 lignende biler, og herefter vil der blive lagt en gennemsnitsværdi, efter justering af overnævnte punkter.
d) Markedsprisen  lignende biler til salg i Europa, justert efter danske afgifter og andre forhold.

4. Kvalitetskontrol.
Vurderingsteamet afslutter sin opgave med at kontrollere følgende kritiske punkter ved vurderingen.
b) Hvad er den forventede prisudvikling på gældene bil/model?
c) Har vurdeingsteamet de tilstrækkelige informationer for at lave en korrekt vurdering. Dvs. - private biler, kræver ofter en anden vurderingsprocess, og kan ikke altid vurderes, hvis dette opstår, kan vi afslå at vurdere bilen, og kunden vil få en sms om dette. 
d) Hvad er tidigere kunders synspunkter på lignede biler.  

5. Avslutning.
Vurderingsteamet vil herefter stemple certifikatet og lave en "OK" signering. Informationen sendes ud via SMS, email og almindelig post., Herefter afsluttes vurderingen.

TILBAGE

 
Vurdering betingelser Køb og salg guide karosseri guide Kontakt os Links
 
 

Hvad modtager du!

Information om bilvurderingen!

En kraftpakke

Du modtager via email og post:
  • Vurderingscertifikat
  • Brugtbil guide
  • Salg af brugtbil tjekliste
  • Køb af brugtbil tjekliste
  • Køb/salgs kontrakt
  • Informationsbrev
  • Faktura for vurderingen
Du vil modtage overstående på e-mail indenfor 24 timer. Prisen for en vurdering inklusiv alle afgifter m.m. er 399,00 kr.
Hvis du står og skal sælge eller købe bil, kan en bilvurdering spare dig for rigtig mange penge. Vore vurdeinger er baseret på fakta fra hele branchen, og ikke bare en værdi taget ud i luften af en lokal bilforhandler. (Han tjener jo kun penge på at sælge biler som han har købt billigt og kan sælge dyrt igen.) - Vil du have en nøjagtig indikation på hvad en bil er værd!
Brug os - så ingen snyder dig !
Bestillingen accepteres ved tryk på START og du får svar via SMS og email indenfor 24 timer. En vurdering, hvor du får en sms og email samt hvis dette ønskes, alt tilsendt til dig via almindelig post koster kun 399,00 kr. inklusiv alle afgifter og porto m.m. Bestilleren betaler for sin vurdering via faktura på efterkrav.
Vi giver dig priser, tips og råd og vejledning ved køb eller salg af en brugt bil. Vurderingen er en kraftpakke for dig, når du står og handler med din brugte bil! Set ud fra et rent økonomisk synspunkt, vil det alltid kunne betale sig at handle brugtbil privat. Der vil i prisklassen 50 – 100.000 kr. ofte være min.10.000 kr. at spare på en brugt personbil

Markedet for brugte biler er jo en ren jungle, særligt hvis du ikke ved så meget om brugte biler. Med vores vurdering, og dertil hørende dokumenter, vil du stå meget stærkere og med mere viden om køb og salg af brugtbil overfor en køber eller sælger af brugtbiler. Hvis du føler usikker på hele processen om handel med brugtbil, er det en rigtig god ide´ at tage en person med som kendeer til brugte biler og handel med dette.
Held og lykke med køb eller salg af din "nye" brugte bil!


 
   
  Copyrighted© European Car Corporation LLC 2012 All Rights and Reserved